Redenen waarom uw bedrijf een verzekering nodig heft

Het runnen van een bedrijf brengt risico’s met zich mee: Een werknemer kan gewond raken op het werk; een natuurramp kan eigendom vernietigen; of een klant kan een aanklacht indienen wegens contractbreuk. Bij online wedkantoren zoals wedden op sport is er bijvoorbeeld een groter risico dat de klant een rechtszaak aanspant, vooral als hij verkeerd wedt en voortdurend geld verliest.

Om deze en andere redenen is het van essentieel belang om uw zakelijke en persoonlijke activa te beschermen. Een van de beste manieren om dat te doen is ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf voldoende verzekerd zijn.

Hier zijn de belangrijkste redenen waarom uw bedrijf een verzekering nodig heeft.

 

  1. Het is de wet

In veel staten zijn bedrijven met werknemers wettelijk verplicht bepaalde verzekeringen af te sluiten: werknemerscompensatie, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid, afhankelijk van de staat waar het bedrijf is gevestigd.

Het niet afsluiten van een wettelijk verplichte verzekering kan leiden tot boetes, civiel- of strafrechtelijke sancties, uitsluiting van overheidsopdrachten en “stakings”-bevelen – en dat alles kan u veel meer kosten dan de prijs van een verzekeringspolis.

 

  1. U kunt voor de rechter worden gedaagd

We leven in een rechtsgevoelige maatschappij. In het geval van een rechtszaak of aansprakelijkheidsclaim, zonder verzekering, kan uw bedrijf failliet gaan. Eén ongeval. Eén gebroken contract. Een ontevreden werknemer, en het is voorbij. Zelfs als u de rechtszaak wint, kunt u failliet gaan door de kosten van juridische verdediging.

In plaats van u zorgen te maken over wat er zou kunnen gebeuren, kan een aansprakelijkheidsverzekering u gemoedsrust geven, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is – het runnen van een succesvol bedrijf.

 

  1. Houdt uw bedrijf draaiende

Wat gebeurt er met uw bedrijf bij een natuurramp, zoals een aardbeving of overstroming? Een opstal- en opstalverzekering dekt het verlies van onroerend goed – gebouwen, apparatuur, enz. Hoe zit het met het geld dat u verliest wanneer uw bedrijf gesloten is?

Dat is waar de verzekering voor bedrijfseigenaars een cruciale rol speelt. Het kan een bedrijf helpen een ernstige ramp te overleven door bescherming te bieden tegen inkomstenderving.

  1. Maakt u geloofwaardig

Misschien heeft u nog niet aan een reden gedacht: het hebben van een verzekering maakt uw bedrijf geloofwaardig overkomen.

Zakelijke verzekering toont potentiële klanten en klanten dat je een veilige gok, vooral als je betrokken bent bij sportweddenschappen bedrijf als wedden op sport. Als er iets misgaat met het werk dat je voor hen doet, heb je een manier om te compenseren.

Home diensten bedrijven dragen de verklaring “licentie, bonded, en verzekerde” op hun vrachtwagens en bewegwijzering. Het schept vertrouwen, de valuta van een moderne economie.

 

  1. Beschermt uw werknemers

Uw meest waardevolle bezit zijn niet de producten of diensten die u aanbiedt, de apparatuur die u zo zorgvuldig onderhoudt, of zelfs het merk dat u jarenlang met veel pijn en moeite hebt opgebouwd. Nee, uw meest waardevolle bezit zijn uw werknemers, en het loont om hen te beschermen in geval van een ongeval.

De wet schrijft voor dat u een arbeidsongeschiktheidsverzekering moet afsluiten, maar u moet ook overwegen een arbeidsongeschiktheidsdekking aan te bieden, zelfs als u uw werknemers een deel van de kosten in rekening moet brengen.

Het beschermen van de belangen van uw werknemers is ook een uitstekende manier om de uwe te beschermen – tegen rechtszaken of aansprakelijkheidsclaims.

 

  1. Bewaakt de menselijke activa

Als eigenaar heeft u de taak het bedrijf draaiende te houden. Maar wat gebeurt er als u stopt met “draaien” vanwege een hartaanval, ernstig ongeluk, of een andere ongelukkige omstandigheid waardoor u weken, maanden of zelfs jaren uit beeld bent?

Levens- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor bedrijven voorzien in uitkeringen om het verlies van inkomen dat u genereert te dekken. In geval van overlijden of arbeidsongeschiktheid voorziet de verzekering in fondsen om uw belang te kopen onder een koop-verkoopovereenkomst.

U kunt ook een verzekering kopen die “sleutelfiguur” of “sleutelfiguur” wordt genoemd, om de invaliditeit of het overlijden van een gewaardeerde werknemer te dekken.